Kontorsstädning Stockholm

B&B:s Kontorsstädning i Stockholm går in för en bättre och renare arbetsmiljö på arbetsplatsen

Medarbetarna i företaget B&B Städservice har lång erfarenhet av alla sorters kontorsstädning i Stockholm. Kontorsstädningen kan bestå av olika arbetsmoment och rutiner, därför att vi är vana att anpassa denna tjänst till krav och vanor på varje arbetsplats. Vi har fått mycket positiva reaktioner för att vår kontorsstädning skapar ökad trivsel på arbetsplatsen och främjar välbefinnandet hos de kontorsanställda. Rena, dammfria miljöer hindrar ju spridning av allergier. På en hygieniskt ren arbetsplats smittas man inte lika lätt när förkylningsepidemier härjar, vilket blir en vinst både för individen och för företaget.

Därför är vi så angelägna att leverera en högkvalitativ kontorsstädning till våra företagskunder i Stockholm.  

När det gäller städtider kan vår personal stå till tjänst sju dagar i veckan, antingen dag- eller kvällstid. Vi anpassar kontorsstädningen efter varje företags önskemål – och naturligtvis till de tider som är mest lämpliga för varje arbetsplats. Vi på B&B Städservice är måna om alla våra kunder, gamla som nya, små som stora. Alla får del av B&B:S städprofessionalitet, omsorg och kundinriktade arbetssätt.

Vad ingår i vår uppskattade kontorsstädning?

  • Kontorsrum dammsugning av mattor och golv moppning eller vid behov våtmoppning av golv
  • avtorkning av fria ytor på bord, fönsterbänkar, hyllor och skåp renhållning av dörrar, speglar och lister
  • tömning av papperskorgar avfallssortering och sopbortkastning
  • Kök, pentry, lunchrum avtorkning av bord, arbetsbänkar och diskbänk OBS! om de är fria från disk och dyl.

Bind ditt företag till en bättre och renare arbetsmiljö genom B&B Städservice i Stockholm! Städning utförs en gång i veckan eller varannan vecka torkning av golv i lunchrum, kök eller pentry OBS! Diskhantering utförs vid beställning!

Toalett

  • rengöring av toalett och handfat in- och utvändigt
  • moppning, våttorkning av golv
  • påfyllning av toalettpapper, pappershanddukar och flytande tvål

Korridorer

  • dammsugning av golv och mattor golv moppas/ våttorkas vid behov

Trappor

  • Dammtorkning av ledstänger samt fria ytor golv moppas/våttorkas vid behov

B&B Städservice i Stockholm tillhandahåller städmaterial för kontorsstädning. Kunden står för förbrukningsmaterial som toalettpapper och pappershanddukar, men har möjlighet att beställa detta via B&B Städservice.

KOSTNAD / PRISER

B&B Städservice i Stockholm tillhandahåller städmaterial för kontorsstädning. Kunden står för förbrukningsmaterial som toalettpapper och pappershanddukar, men har möjlighet att beställa detta via B&B Städservice.

KONTAKT

Har du frågor om kontorsstädning eller vill du boka ett kostnadsfritt kundbesök? Ring oss på: 08-74 00 444 eller mejla på bbstadservice@gmail.com Du kan även göra en förfrågan under sektionen Offertförfrågan